Vaderdag? Tijd voor een nieuw overhemd!

Vaderdag is natuurlijk dé dag om je vader te laten zien hoe speciaal hij voor je is. Veel mensen kiezen er op deze dag voor om een vrij standaard cadeau te geven. Veel vaders krijgen een luchtje, een paar nieuwe sokken of zijn favoriete biertje in een cadeauverpakking. Je kunt het ook eens anders aanpakken en gaan voor een mooi overhemd voor Vaderdag als je vader vaak overhemden draagt. Wil jij een mooi overhemd voor je vader kopen met Vaderdag? Dan zijn er enkele zaken waar je op moet letten.

Zorg dat je de pasvorm goed weet
Vaders die met regelmaat overhemden dragen hebben er natuurlijk altijd wel wat in de kast liggen of hangen. Het is goed om er eens stiekem eentje weg te pakken om goed te kijken naar de pasvorm. Als het even kan kies je hiervoor natuurlijk voor het overhemd dat hem het beste staat. Maak eventueel met je smartphone een foto van het maatlabeltje aan de binnenzijde, zodat je niet kunt vergeten wat de maat is. Je kunt verder de lengte van de mouwen, de lengte van de body en de taille van het overhemd opmeten. Door goed te weten wat de maten zijn koop je zeker een overhemd met de beste pasvorm voor je vader.

Let op het dessin
Het dessin is belangrijk. Jij kunt wel houden van een bloemetjesdessin, maar dat betekent niet dat je vader dit leuk vindt. Probeer je zo veel mogelijk aan zijn persoonlijke stijl te houden. Natuurlijk hoef je niet te kopen wat hij al in de kast heeft hangen, maar houdt wel rekening met zijn voorkeuren. Houdt je vader van effengekleurde overhemden? Dan is het goed om hier ook voor te gaan als je een overhemd voor Vaderdag koopt. Ga je voor streepjes? Dan doen smalle streepjes het vaak beter dan brede strepen.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.