Over Eterna

Door de eeuwen heen hebben de heren al hemden gedragen. Deze hemden zagen er niet uit zoals de heren overhemden van vandaag. Vroeger was het hemd niet voorzien van een sluiting en een kraag. Het was meer een lap wat je over je hoofd deed. Het hemd was in eerste instantie bedoeld als bescherming tegen kou, maar langzaamaan werd het hemd ook een status symbool. Pas in de Middeleeuwen kreeg het heren hemd een kraag. In de 19e eeuw is pas de kraag in de vorm die wij gewend zijn ontstaan. Deze was vaak erg stijf en daarom kwamen de grondleggers van het Eterna heren overhemd op het idee om een kraag te maken, die minder stijf was. Deze kraag kreeg de naam Eterna. Dit was het begin van de productie van de nu zo geliefde Eterna heren overhemden. De kragen van de Eterna heren overhemden zijn met de tijd mee gegaan en tegenwoordig heb je daar veel variaties in. Eterna is natuurlijk niet alleen beroemd geworden om zijn kragen. Tegenwoordig is het vooral het strijkvrije Eterna heren overhemd wat bekend is. Maar alleen strijkvrij is niet genoeg om een goede naam te behouden. Eterna heren overhemden zien er altijd mooi uit, zijn gemaakt van de beste katoen uit Zwitserland, zijn absoluut strijkvrij en hebben een heerlijk draagcomfort. Daar komt nog bij dat je er zeker van kunt zijn, dat de Eterna heren overhemden duurzaam , milieuvriendelijk zijn geproduceerd. Het is dan ook niet voor niets dat Eterna in het jaar 2000 het Öko-Tex Standard 100 certificaat heeft gekregen. Tegenwoordig is de verkoop van Eterna heren overhemden uitgebreid in maar liefst 33 landen en weten de moderne heren dat je “goed” zit met de aanschaf van de heerlijke strijkvrije Eterna overhemden.

De naam Eterna

Een overhemd voor altijd is waar je aan denkt bij een Eterna overhemd. Het woord “eterna” komt uit het latijn en betekent “voor altijd”. In de engelse taal is dit vertaald in eternal. Je geeft je overhemden de naam Eterna , wanneer je er van overtuigd bent dat ze hun naam ook eer aan doen. En dat doet Eterna zeker. Ga je Eterna overhemden vergelijken met andere overhemden, dan kom je al snel tot de conclusie dat de naam “voor altijd” met recht op de overhemden mag worden gezet. Er zijn al snel verschillen gevonden wanneer je de Eterna overhemden gaat vergelijken met overhemden van andere merken. Een overhemd van Eterna is gemaakt van de beste katoen uit Zwitserland en is ook nog eens gekwalificeerd met het Öko Tex Standard 100 certificaat. Er zijn maar weinig andere fabrikanten van overhemden die zich kunnen meten aan de kwaliteit van het Eterna overhemd. Natuurlijk wil ook Eterna graag zijn overhemden verkopen, maar nooit ten koste van de kwaliteit. Ook hiermee kan je Eterna overhemden niet vergelijken met andere merken.

Je vind het Eterna overhemd alleen in de gespecialiseerde zaak met een goede klantenservice. Het Eterna overhemd is geen massa product en niet te vergelijken met de overhemden, die op de markt worden gebracht om ze snel en zo veel mogelijk verkocht te worden. Eterna is zeker de nummer één op de markt wat betreft het strijkvrije overhemd.

De naam Eterna en strijkvrij horen bij elkaar. Niemand twijfelt daarover, want ook daarin is het Eterna overhemd niet te vergelijken met een ander overhemd. Natuurlijk brengen ook andere merken hun strijkvrije overhemd op de markt, maar niet altijd maken zij hun belofte waar. De conclusie is dat wanneer je Eterna overhemden gaat vergelijken met andere overhemden de verschillen in kwaliteit, strijkvrij, duurzaam geproduceerd, mooi en comfortabel duidelijk worden. Eterna overhemden doen hun naam eer aan en zijn zeker geschikt “voor altijd”.

Eterna overhemden kopen

Iedere man weet, dat wanneer je er netjes verzorgd en representatief uit wilt zien het dragen van een overhemd een must is. Met een mooi zittend en modieus overhemd geef je een goede indruk. Iemand met gevoel voor klasse en met een goede smaak ziet direct of een overhemd van goede kwaliteit is. In de snelle wereld van vandaag valt het niet altijd mee om er elke dag tiptop uit te zien. Er goed verzorgd uitzien neemt veel tijd en die is er vaak niet. De zakenman, die veel reist heeft geen tijd en gelegenheid om elke dag zijn mooie overhemden te strijken. Gelukkig kan je tegenwoordig strijkvrije Eterna overhemden kopen. De strijkvrije Eterna overhemden kan je vanaf het begin van de tachtiger jaren van de vorige eeuw kopen. Al lang voordat het strijkvrije Eterna overhemd op de markt kwam was Eterna al een begrip in de verkoop van overhemden. Wanneer je in die tijd Eterna overhemden ging kopen deed je dat vooral vanwege de kwaliteit en het draagcomfort van de overhemden. En ook dat is nog steeds zo. Eterna bestaat al zo lang, omdat ze meegaan met de tijd. Ze luisteren naar de consument en weten wat de man van tegenwoordig eist wanneer hij overhemden koopt. Ze houden de kwaliteit in de gaten en weten dat de man van tegenwoordig dat belangrijk vindt. Nooit zal Eterna het principe van duurzaam en eerlijk ondernemen vergeten. Het is dus niet voor niets dat je al vanaf ongeveer 1930 tot aan vandaag de Eterna overhemden kunt kopen. De collectie Eterna overhemden is door alle jaren heen erg uitgebreid en elke man kan een geschikt Eterna overhemd kopen. Er zijn verschillende modellen, getailleerd en niet getailleerd. De lengtes van de overhemden zijn verschillend en dat geldt ook voor de lengtes van de mouwen. Eterna overhemden kan je in prachtige kleuren en motieven kopen en of je nu een klassiek of hyper modern model wilt. Eterna heeft ze allemaal in de collectie.