Eterna overhemden verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen

Als je gaat winkelen voor een nieuw overhemd dan wil je natuurlijk keuze hebben uit verschillende modellen. Je kunt op zoek zijn naar een overhemd met korte mouwen of met lange mouwen. Met een standaard kraag of een klassieke kraag. Bij Eterna kun je je hart ophalen want deze overhemden zijn in diverse uitvoeringen verkrijgbaar. Behalve de mouwlengte en de kraag zijn er ook verschillende modellen, geschikt voor mannen met een verschillend postuur. Want het maakt natuurlijk wel degelijk verschil of je slank bent of wat steviger gebouwd. In beide gevallen wil je een overhemd dat een goede pasvorm heeft.

Kies het overhemd dat bij je past
Mannen in Nederland worden steeds langer. En een lange man van 1.90 of meer heeft natuurlijk ook lange armen. Dan kan het probleem ontstaan dat de mouwen van je overhemd te kort zijn. Dat is natuurlijk geen gezicht. Daarom introduceren merken als Eterna overhemden met extra lange mouwen. Dit wordt mouwlengte 7 genoemd. Deze mouwen zijn namelijk minimaal 70 centimeter lang. Zo voorkom je dat de mouwen te kort zijn. De boord van de mouw van een overhemd hoort op de pols te vallen, dan is de lengte goed. Let hier dus op als je een overhemd koopt. Zo zorg je ervoor dat je er altijd goed verzorgd bij loopt.

Mannen steeds modebewuster
Vroeger lieten veel mannen hun kleding door hun vrouw uitzoeken. Ze trokken aan wat hun vrouw klaarlegde en maakten zich verder nergens druk over. Tegenwoordig is dat anders. Steeds meer mannen kopen zelf hun kleding en kiezen zelf de kleding die ze die dag willen dragen. Dat vraagt natuurlijk wel wat zorg en aandacht voor kleurcombinaties en dergelijke. Maar steeds meer mannen zijn daar gewoon goed in en zorgen er zonder hulp van hun partner voor dat ze er goed uitzien.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.