Kledingtips voor kortere mannen

Kledingtips voor kortere mannen zijn vaak meer dan welkom. In Nederland hebben we voornamelijk lange mannen, waardoor er voor hen meer dan voldoende tips beschikbaar zijn. Helaas zijn er een stuk minder kledingtips voor mannen die niet heel erg lang zijn. Juist wanneer je korter van stuk bent wil je er vaak wat langer uitzien. Dit kan goed door op je kledingkeuze te letten. Alles kan hierin meewerken, van je schoenen tot je overhemd. Wij vertellen je graag meer over wat je nu wel moet doen en wat je juist niet moet doen met je kleding als je langer wilt lijken.

Wat moet je wél doen om langer te lijken?
Om langer te lijken is het goed om proportie aan te brengen. Het beste kies je voor kleding dat wat strakker om je lichaam valt, wanneer dit goed bij je figuur past. Veel mannen vinden het prettig om de outfit aan te vullen met accessoires. Dit is ook prima, maar kies dan wel voor accessoires die klein en fijntjes zijn. Je broek mag best wat langer vallen. Wanneer de broekspijpen tot de zolen van je schoenen doorlopen, dan lijken je benen een stuk langer. Tot slot zijn er schoenen met dikkere zolen. Deze lopen niet alleen prettiger, maar bieden je ook een stukje extra lengte.

Wat moet je vooral niet doen?
Zoals eerder genoemd is het niet goed om te grote accessoires te gebruiken om je outfit wat op te vrolijken. Hoe groter je accessoires, hoe kleiner jij toont. Vermijd broeken die aan de onderzijde een omslag hebben, want deze laten de benen korter lijken. Kleding die te lang, te wijd of gewoonweg vormloos is kun je ook beter in de winkel laten hangen. Probeer de kleuren in je outfit goed te combineren en voorkom dat je meerdere kledingstukken in precies dezelfde kleur draagt.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.